Gåvokort

GE BORT EN JULKLAPP SOM BERÖR!!!

 ”Att få en gåva som hjälper någon annan värmer i hjärtat”
En julklapp som gör skillnad!

The joy to give pic

 

Genom att ge bort ett gåvokort som ger omtanke, mat & möjlighet till rent vatten i julklapp är du  med och gör skillnad för utsatta gatubarns liv i Uganda. Här hittar du julklappen som räddar liv!

 Om du önskar ett gåvokort mejla oss så får du ett digitalt gåvobevis till din e-postadress, att skriva ut eller skicka vidare. 

 Du kan också Swisha valfritt belopp till 123 67 64 898 för att ge en gåva till STEPS hjälparbete eller till bankgiro: 5128-7829

STEPS kommer snart öppna portarna till sitt nya gatubarnscenter. Dessa barn har sovit på gatan på en pappkartong tidigare och letat bland sopor efter mat. Var med och gör skillnad för dessa barn! 

  • 50kr – Gåvokort till en filt.
  • 100kr- Ett par skor
  • 150kr- En madrass
  • 300kr-Köksutrustning, koppar, tallrikar, kastruller mm så att barnen kan bli serverade mat varje dag.
  • 700kr- Var med att ge en egen säng till ett fd gatubarn.
  • 1500kr- Matpaket till 6st familjer.
  • Valfritt belopp till att färdigställa vårt bygge av gatubarnscentret! Vi behöver en brunn, ett kök, personalbyggnad mm.

 


15134788_10210865889100995_4055745811688628382_n

För 50:- och uppåt kan du vara med och ge glädje till ett barn som inte fått samma förutsättningar som vi har i Sverige. Du kan välja mellan nedanstående gåvor & när betalningen är insatt och du beskrivit vilken gåva du önskar så skickas ett gåvobevis till dig. En otroligt fin & uppskattad present att ge bort till någon du tycker om!

Bankgiro är 5128-7829

Swish 123 6764 898

OBS!!!! Markera din inbetalning med ditt namn och SKICKA ETT MAIL till oss på steps.inf@gmail.com och beskriv vilken gåva du vill köpa!!!!

TACK för att du vill vara med och hjälpa ett eller flera barn här i Uganda!

ny filt

En filt till ett fattigt barn i Uganda!

Många av de fattigaste familjerna har inte någon riktig filt. Barnen sover med sina kläder på och har ibland tunna, söndriga lakan eller bitar av mindre filtar. Tack vare din gåva till ett barn så har det nu en egen filt att värma sig med.

skor med pris

Ett par nya skor!

De flesta fattiga barn springer barfota i slumområden där det är mycket skräp och glas som kan skada deras fötter. Ibland har de söndriga sandaler som oftast är helt fel storlek eller 2 olika.
Tack vare ditt bidrag har nu ett barn kunnat få ett par helt nya skor. De första riktiga skorna de ägt!

madrass med pris

En ny madrass!

Inget av de fattiga barn här har en egen madrass utan de delar ofta med sina syskon och kan sova upp till 8 personer i en säng! Nu har de fått bättre boende och större ytor, men madrasserna är mycket gamla och sönderätna av möss och nerkissade under många år.
Tack vare din gåva. så har de nu fått en helt ny och fräsch madrass att sova på!

matpaket med pris

Ett matpaket till en mycket fattig familj!

I matpaketet innehåller det 5 kg majsmjöl, 5 kg ris, 5 kg bönor, 3 kg socker, 3 lr matolja, mjölkpulver, tvål, tandkräm & tvättmedel.

Skolpaket med pris

Ett skolpaket till ett fattigt barn!

I paketet innehåller det en skolväska, pennor, färgkritor. linjal, 12 st skrivböcker, 1 ordbok, 1 atlas, 1 pkt med vita A4 papper, en leksak tex. hopprep eller en boll.

Frivillig gåva

Att hjälpa hela verksamheten i STEPS i Uganda med ___________kr

Tack vare din gåva så har fler utsatta barn kunnat få en bättre livssituation.