Stöd oss

Stötta ett Fadderbarn

250kr/månad

Genom att ha ett fadderbarn innebär det att barnet få gå i skola, få skoluniform, skor och allt skolmaterial. De får också hälsovård. Barnen får även regelbundet kläder och annat som behövs för en fungerande vardag.Varje barn har 2-3 sponsorer för att möjliggöra den omsorg som krävs för att rusta dem för livet.Om du är intresserad av att sponsra ett barn eller vill ha mer information, kontakta oss

Kontakta oss

waswa

Månadsgivare

250kr/månad

Genom att vara månadsgivare gör du det möjligt att hjälpa hela familjer med både mat, hem och hälsovård. Det innebär att du hjälper till där behoven är som störst.

Vi jobbar mycket med helhetslösningar för mycket utsatta ensamstående mammor och deras barn. Vi hjälper även många med nya boenden så att de kan flytta ut från den farliga slummen.

Vi tror på att hålla ihop familjer och ge barnen en trygg uppväxt, bra skolgång och ge dem bättre förutsättningar än vad de hade tidigare.

Kontakta oss

600

Ge ett bidrag

Varje krona gör skillnad i dessa fattiga och utsatta barns liv! Vill du vara med och förändra och göra skillnad? Allt du behöver göra är att swisha ett valfritt belopp på vårt konto 123 6764 898 eller sätta in på vårt bankgiro 5128-7829

Läs gärna mer under fliken Projekt, där vi berättar mer om vad pengarna går till.

Kontakta oss

IMG_3167